Alle taler om AI. Så det gør vi også!

Kunstig intelligens (AI) stormer frem! Men kan lovgivningen overhoved følge med mulighederne?

Insurance Directors Denmark inviterer til et spændende arrangement hvor omdrejningspunktet er kunstig intelligens, bedre kendt som AI.

Men denne gang ser vi ikke på alle de kommercielle muligheder det medføre, at teknonologien på dette område udvikler sig med lynets hast. Ved dette arrangement ser vi ind i de lovmæssige aspekter der ligger i, at verden er under stor forandring, og at det i den forbindelse er nødvendigt at taget stilling til både regulering og lovgivning indenfor rammerne af kunstig intelligens. Det er rimeligt at spørger sig selv, “hvor går grænsen i forhold til alle mulighederne”?

Det er blandt de spørgsmål vi stiller til professor ved Københavns Universitet, Henrik Udsen, der har speciale i jura. Henrik arbejder udelukkende med lovgivning og regulering inden for områderne Tech, Cyber og AI i Danmark.

Til hele spørgsmålet omkring lovgivning og reguleringen inden for kunstig intelligens siger Henrik selv: “det vi ikke forventede at vi skulle forholde os til for bare 6 måneder siden, er nu en brandvarm kartoffel”.

Ved dette arrangement forsøger Henrik at give medlemmerne et nuanceret billede af hvilke forhold, der ud fra et lovmæssigt perspektiv, bliver set ind i når man på Københavns Universitet taler om kunstig intelligens. Som eksempel kan nævnes, at vi alle i forsikringsbranchen ved, at hvis en advokat rådgiver sin klient forkert, så påhviler der et rådgiveransvar for advokaten. Det ansvar er dækket af en forsikring for professionsansvar. Men, hvem har ansvaret når Chat GBT fejler i sin ”rådgivning” af forbrugeren? Det, og meget andet, skal vi blive klogere på når vi samles ved dette arrangement.

 

Programmet er:

Klokken 16.30: Ankomst og mulighed for at netværke

Klokken 16.55: Officiel velkomst og introduktion til aftenens program

Klokken 17.00: Fagligt indlæg ved Professor Henrik Udsen

Klokken 18.00: Der serveres en let anretning (mulighed for at netværke)

Klokken 19.00: Tak for i aften

 

Arrangementet afholdes hos Gjensidige Forsikring på A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV. Der er parkering efter først til mølle princippet ved hoveddøren. Alternativ parkering findes i det nærmeste P-hus på A.C Meyers Vænge 190.

Ved dette arrangement tilbyder vi medlemmerne at de kan medbringe en gæst. Gæsten skal opfylde vedtægternes beskrivelse af et medlem der vil være optagelsesberettiget i foreningen. Gæster skal tilmeldes til bestyrelsesassistent, Magnus Schanz, på ms@affinordic.com senest 14 dage inden arrangementet.

 

You must be logged in to participate in RSVP. Login

Dato

19 september 2023
Expired!

Time

4:30 pm - 7:00 pm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *