AFHOLDT: Bæredygtig forsikringsforretning

Hvordan kan vi sammen flytte den nordiske forsikringsforretningen i den bæredygtige retning? Det spørgsmål forsøger CEO i Sedgwick Danmark, Christian Leif Hansen, at komme med et kvalificeret bud på overfor medlemmerne af Forsikringsselskabernes Markedsføringsforening. Det sker når vi onsdag d. 9. november 2022 mødes til årets sidste arrangement i foreningen.

Med 150 medarbejdere er Sedgwick Danmark den største leverandør af ekstern skadesbehandling til forsikringsbranchen i Danmark. Sedwich Danmark har siden 2018 været en del af Sedgwick Group der med næsten 30.000 medarbejdere er den suverænt største virksomhed i verden, som beskæftiger sig med håndtering af forsikringsskader. Sedgwick’s mange markedsledende aktiviteter arbejder man i Ballerup på at gøre til ydelser, som kan være til gavn for de danske og nordiske kunder. Og på det danske hovedkontor i Ballerup har teamet ”bæredygtighed i forsikringsbranchen” også en reel plads på agendaen.

Christian Leif Hansen siger om teamet: ”Der er ingen tvivl om, at det er en lang og udfordrende rejse, som kræver store ændringer i måden, vi arbejder på. Ændringerne skal dog til, og som den største eksterne skadebehandler i Danmark vil vi bidrage til den bæredygtige transformation”.

Arrangementet onsdag d. 9. november 2022 tager afsæt i Christian Leif Hansens indlæg ved CEA – Compagnie des Experts Agréés og FUEDI Climate-konferencen i Paris i juni 2022.

Ved dette arrangement er der mulighed for at medbringe 1 relevant gæst pr. medlem. Gæsten skal tilmeldes ved mail til bestyrelsen.

Program:

Klokken 16.30 – 16.45:       Ankomst og mulighed for netværk mellem deltagerne

Klokken 16.55 – 17.00:       Velkomst v/fmff og Sedgwick Leif Hansen A/S

Klokken 17.00 – 18.00:       Bæredygtig forsikringsforretning v/CEO Christian Leif Hansen

Klokken 18.00 – 19.00:       Let bespisning og mulighed for at netværke

Klokken 19.00                     Tak for i aften

Praktisk information:

Adresse: Lautrupvang 8, 2750 Ballerup

Parkering: Der er gratis parkering ved hovedindgangen til virksomheden.

You must be logged in to participate in RSVP. Login

Dato

09 november 2022
Expired!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *