Bæredygtig forsikringsforretning

Hvordan kan vi sammen flytte den nordiske forsikringsforretningen i den bæredygtige retning? Det spørgsmål forsøger CEO i Sedgwick Leif Hansen A/S, Christian Leif Hansen, at komme med et kvalificeret bud på overfor medlemmerne af Forsikringsselskabernes Markedsføringsforening. Det sker når vi onsdag d. 9. november 2022 mødes til årets sidste arrangement i foreningen.

Med 150 medarbejdere er Sedgwick Leif Hansen A/S Danmarks største leverandør af ekstern skadesbehandling til forsikringsbranchen i Danmark. Sedwich Leif Hansen A/S har siden 2018 været en del af Sedgwick Group der med næsten 30.000 medarbejdere er den suverænt største virksomhed i verden, som beskæftiger sig med håndtering af forsikringsskader. Sedgwick’s mange markedsledende aktiviteter arbejder man i Ballerup på at gøre til ydelser, som kan være til gavn for de danske og nordiske kunder. Og på det danske hovedkontor i Ballerup har teamet ”bæredygtighed i forsikringsbranchen” også en reel plads på agendaen.

Christian Leif Hansen siger om teamet: ”Der er ingen tvivl om, at det er en lang og udfordrende rejse, som kræver store ændringer i måden, vi arbejder på. Ændringerne skal dog til, og som den største eksterne skadebehandler i Danmark vil vi bidrage til den bæredygtige transformation”.

Arrangementet onsdag d. 9. november 2022 tager afsæt i Christian Leif Hansens indlæg ved CEA – Compagnie des Experts Agréés og FUEDI Climate-konferencen i Paris i juni 2022.

Ved dette arrangement er der mulighed for at medbringe 1 relevant gæst pr. medlem. Gæsten skal tilmeldes ved mail til bestyrelsen.

Program:

Klokken 16.30 – 16.45:       Ankomst og mulighed for netværk mellem deltagerne

Klokken 16.55 – 17.00:       Velkomst v/fmff og Sedgwick Leif Hansen A/S

Klokken 17.00 – 18.00:       Bæredygtig forsikringsforretning v/CEO Christian Leif Hansen

Klokken 18.00 – 19.00:       Let bespisning og mulighed for at netværke

Klokken 19.00                     Tak for i aften

Praktisk information:

Adresse: Lautrupvang 8, 2750 Ballerup

Parkering: Der er gratis parkering ved hovedindgangen til virksomheden.

You must be logged in to participate in RSVP. Login

Dato

09 november 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.